Voorkom nekklachten door te sporten met een personal trainer

Casper Doorn
Casper Doorn
25 juli 2022

Je bent bezig met fitnessen of je wil beginnen met fitnessen. Je weet zelf niet helemaal hoe je oefeningen goed uitvoert of wat een fijn schema is om aan te houden bij je trainingen. Je wil je hier in gaan verdiepen. Dat is altijd handig, want als je wat meer kennis hebt dan ben je in de sportschool ook zelfverzekerder bezig en je bent sneller klaar, doordat je niet de hele tijd na hoeft te denken wat je moet gaan doen.

Ook wanneer je wil gaan beginnen met fitnessen is het handig om je alvast te verdiepen in hoe je het beste kan trainen. Er zijn veel trainingen mogelijk en echt alles is te bereiken met fitness. Je besluit je te verdiepen, maar je komt er toch niet helemaal uit. Je zou wel wat hulp willen hebben. Zo weet je niet alleen zeker dat je een goed schema hebt, maar ook dat je training goed wordt uitgevoerd. Niks is er namelijk zo moeilijk als de uitvoering van de oefeningen. Je besluit om eens te gaan kijken naar personal training. Is dit misschien iets voor jou?

Trainer

Je kan ervoor kiezen om te gaan werken met een personal trainer in Hengelo op locatie, maar je kan er ook voor kiezen om te gaan werken met een personal trainer online. In deze twee zitten wel degelijk verschillen dus bedenk je goed wat er bij jou past en wat jij nodig hebt. Als je kiest om te gaan werken met een personal trainer in Hengelo op locatie dan zie je je coach wekelijks en ga je in de sportschool ook letterlijk samen met deze trainer trainen. Zo weet je zeker dat je de oefeningen goed doet en je wordt altijd tot het uiterste gedreven.

personal trainer Hengelo

Kies je ervoor om te werken met een personal trainer online? Dan krijg je een schema van hem of haar toegestuurd met oefeningen en het aantal herhalingen die je moet doen. Je kunt hier zelf mee aan de slag gaan, maar je weet dan nooit zeker of je de oefeningen helemaal goed doet. Bovendien moet je hier ook zelf de drive voor hebben, want als je het schema maar half doet hou je jezelf en je trainer voor de gek. Met een online trainer heb je vaak een keer per week een check in om al je vragen te stellen. Een online trainer kan je in sommige gevallen ook live helpen door een live verbinding. Kijk goed naar de mogelijkheden.

Voordelen

Een personal trainer kent voordelen. Zo heb je altijd een stok achter de deur als je gaat sporten en heb je hulp bij het stellen van doelen. Naast dat je geholpen wordt met sporten krijg je ook advies op het gebied van voeding en levensstijl en sport je altijd op je eigen niveau.

Lees ook:  Herstellen in de sauna

Meer nieuws